fredag 9 maj 2008

Beginners blog!

Hihi.. Nu har det blivit en bloggare utav mig oxå..! Det trodde ni väl aldrig! Dock finns det inte särskilt mycket vettigt att göra på företagsekonomilektionerna, så ja bloggar!

Åhhh, underbart väder ute, klockan är inte mer än 09.30 och det är liksom över 20 grader ute! Underbart! Så sitter man inne på lektion och lär sig om dubbelbokföring, seriöst, hur tråkigt lät det inte! Hihi.

Efter lektionen ska dock jag och Peter gå och ta en kaffe på rådis (rådhuskafét) mmm, kaffe i solskenet *längtar*. Jag måste dock dela med mig utav hur dagens kreationer ser ut idag, eftersom Peter ringde mig igår kväll och övertygade mig om att vi var tvungna att fira att vi överlevt ännu en hektisk vecka. Så vi bestämde oss för att vara Drop dead gorgeous idag, guess what?! Det är vi! Hihi.. Det var såhär att jag och Peter var och shoppade i tisdags (istället för att plugga) och jag köpte en vit och en vit-svartrandig body samt en helt underbar ljusblå kjol. Allt detta underbara från Gina Tricot för under 500 kronor. Tillbaka till det ja tänkte berätta, Peter är värsta snygg idag i ett somrigt rödrandigt linne och ett par snygga jeans, plattat hår och syggt sminkad, och jag sitter här i min nya kjol och min vita body. Lovar att lägga in kort på oss sedan! =)

Puss puss på er!

Pink is the main keyword this summer! hihi..

Pink is the main keyword this summer! hihi..