fredag 20 juni 2008

Midsommar!

Svensk midsommar, ja det kan man verkligen säga att det är idag! Regn, blåst, glada (snart fulla) vänner och folk, sill, potatis och allt annat mys som hör till... Vad ska ni hitta på idag? Jag hoppas i alla fall att ni får en underbar dag, och glöm inte, det är en fantastiskt söt tradition det här med midsommar *hihi*...

Mina planer för midsommar ser ut såhär: Först, försova sig och kuta som en idiot till bussen för att hinna till jobbet. Gick och tog en glass innan jobbet, på Donkan, tyckte jag förtjänade det idag. Sen efter jobbet så blir det att åka hem till mor min, med Patrik. Vi åker hem bara en snabbis för att duscha och göra oss midsommarfina. Har b.t.w. köpt världens sötaste örhängen från Gina Tricot för ca 70 kr. De är stora, runda vita med guldiga blommor på, lägger säkerligen upp en bild på dem efter midsommar.

Shit, jag känner att jag inte alls planerat min outfit för idag. Jag tror jag ska ha en vit rätt enkel söt klänning. Men eftersom den är så enkel tänkte jag att jag kan ju komplettera med fantastiska accessoarer.

Tillbaka till dagens planering: Jo, efter att vi gjort oss till världens sötaste par *hihi* så åker vi hem till pappa (på kusten =) ). Dit kommer lite vänner till pappa och hans tjej, jag vet inte riktigt vad det kommer för folk, men det blir ju god mat och mys. Det känns för övrigt riktigt mysigt att fira midsommar med pappa iår, det var det riktigt länge sedan jag gjorde. Jag vet inte men, jag kände inte för att supa mig asfull bara för att det är midsommar, jag vill mer äta gott och mysa. Sen har ju iof Patrik köpt snapps till oss (hihi) eftersom jag inte varit 18 förut på en midsommar så tror jag faktiskt att jag aldrig druckit snapps. Vilket är ett måste! Även om jag hört att det kanske inte är så gott, men jag måste ju få testa.

Sen sova det gör vi hos pappa, så det är också löst, och eftersom vårt lilla köpcentrum (där både jag och Patrik jobbar) har stängt imorrn så är vi båda lediga då, jippi! Just nu ser jag så fram emot idag, bara att få träffa min familj och spendera midsommar med Patrik. Kan jag bli mer lyckligt lottad?

-- Nope, tror inte det. **hihi**


Ha nu en helt underbar midsommar, och gråt inte över vädret, inte hade det varit en svensk midsommar ifall det varit sol, hihi! PUSS!

Hmm

Jag hatar att glaga och så, men det senaste har jag mått så sjukt dåligt, både fysiskt och psykiskt. Jag tror jag drar hela historien för er. Jag har alltid tyckt att om jag skriver ner något som bekymmrar mig så är det lättare att komma över det.

Så... sedan kanske två eller tre veckors tid tillbaka så har jag kanske inte varit riktigt på topp. Men det är först nu som humöret börjar tryta. Min underbara Patrik har till viss del att göra med allt, men inte på så sätt att han bär någon skuld, det är det endast jag som kan göra, jag har skött mig dåligt det sista. Till att börja med kan vi ju ta faktumet att jag inte har tid att sova längre, vilket inte är så bra. Men först så tänkte jag att "shit, de gör inget om jag slarvar idag, jag sover imorrn" men det har fortsatt vara så nu i ca 2-3 veckors tid. Anledningen till att jag inte brytt mig om att medeltalet av antalet sömntimmar inte varit mer än ca. 5 är att jag inte behöver mycket sömn. Jag antar dock att det är dags att förstå att jag behöver mer än 5 timmar, kanske 7-8 hade varit något att satsa på.

Nästa grej då, som påverkat lite för mycket. Det är att jag har stressat en hel del, om så bara för att ha tid att umgås med dem som jag vill, när jag inte egentligen har haft tid. Så istället för att göra det jag har behövt så har jag varit social och sedan fått stressa som en tok för att hinna med det andra. Äta, den termen har blivit grovt överskattad det sista. Jag som ÄLSKAR att äta har faktiskt varken haft tid eller lust det senaste. Så, det är skärpning som gäller, för nu känner jag att på grund utav allt detta hänger varken mitt psyke eller min kropp med, jag har ständig spränghuvudvärk, ingen matlust och väldigt lågt blodtryck.

På grund av allt detta så pågår även ett ständigt bråk med mamma. Jag vet inte men hon har de senaste dagarna varit så arg på mig, och jag vet inte om det endast är för att hon är orolig för mig, eller om hon helt enkelt är jävligt trött på mig. Hur som helst så orkar jag inte gå omkring och må dåligt, för jag älskar ju att vara glad, så nu blir det till att ta tag i detta, innan hela mitt liv blir lidande.

Nope, så nu har jag bestämt mig för att sprida ett stort leende till alla som möter mig idag. Och kanske kan mitt leende hjälpa mig att klara denna dag, tills jag får sova igen, och imorrn ska jag verkligen sova ut för imorrn är jag ledig, hihi...

Pink is the main keyword this summer! hihi..

Pink is the main keyword this summer! hihi..