onsdag 28 maj 2008

Fritid..?

SERIÖST! Fritid är det något som existerar i denna värld eller är det en förlegad term som sakta men säkert suddats ur vårt samhälle. Vid varje sekund av varje dag finns det något som jag borde göra, även om jag inte gör det, vilket i sin tur leder till att om jag tar mig fritiden att göra något kul i ett par sekunder spenderar jag hela den tiden med en ångest inom mig som skriker att jag borde plugga m.m.

Alltså, just nu bloggar jag ju, iof, men det är bara för jag vet inte hur jag ska komma igång med svenskan. Jag hinner liksom inte. Därför funderar jag just nu på hur jag ska prioritera, svårt, men men. Får väl helt enkelt läsa så mycket som jag hinner och sedan bara hoppas på att det går vägen.

Kom hem igår från en resa till Mallorca på en vecka. Var väldigt avslappnande, men nu känns det ju helt hopplöst, kom hem och ni vet har i princip glömt vad en klocka är, och ännu mindre vad den har för betydelse och kommer tillbaka till ett Sverige som skriker av stress.

Det värsta är nästan att jag tycker om stress, det har jag alltid gjort, under press jobbar jag som bäst, men just nu, just nu vettefan, asså, jag skulle mest vilja gå o lägga mig o sova en stund.

Aja, puss på er allihop!

Pink is the main keyword this summer! hihi..

Pink is the main keyword this summer! hihi..