torsdag 12 juni 2008

Myspys!

Denna bild är tagen för ett par dagar sedan. Då jag och Peter festade med en riktigt mysig fika på vårt favvoställe, Cactus! Mmm, världens godaste chokladmuffins!!!
Just nu har jag inte så mycket för mig, har tagit mig friheten att ligga och sola lite granna, men målnen är lite för många, just nu, hoppas det snart klarnar. Om ett par timmar ska jag till min pappa en sväng, ska få e ny mobil!! =) (En N95 8g) som ni kanske kommer ihåg så säljer jag ju mobiler, så självklart är det ett av mina stora intressen, förutom mode. Jag fullkommligt ÄLSKAR den mobilen så är jätteglad! Lägger in lite bilder på den imorrn, eller ikväll om jag hinner.
Efter jag varit hos pappa så bär det av till köpcentret där jag jobbar. Det är nämnligen kvällsöppet idag, jubileum! Så massa kul erbjudanden och förhoppningsvis (troligen) lär jag hitta något kul att köpa, lovar att visa i så fall. Funderar lite på att se efter en t-shirt i en glad färg till min söta Patrik. Jag har nämnligen lagt märke till att hans garderob för det mesta består av svart. Vilket han verkligen klär i, men älskling, du skulle passa så bra i färg oxå!
Tips, för att skapa sig en egen stil kan det ibland hjälpa att inte alltid köra på de säkraste korten. Visst syns du kanske mer i färg, men det klart du ska synas! Du är ju vacker, eller hur?! Lite färg, särskilt nu på somamren, piggar upp så otroligt mycket och ger dig en fräsch look. Testa gärna vågade blandningar, rött och rosa, eller fler tabubelagda kombinationer!
PUSS på er, hörs senare..!

Pink is the main keyword this summer! hihi..

Pink is the main keyword this summer! hihi..