måndag 2 juni 2008

Att njuta av sommaren.

Lördag kväll, ja, vad ska man säga?! Efter en sådan dag, där allt som kan gå fel går fel, då kan det bara sluta som det slutade i lördags. Inte för att något hände, förutom att jag drack lite för mycket och sov lite för lite. Men annars var det fullständigt värt det! Hihi.. Även Peter hade haft en väldigt dålig dag, så jag, Peter, Sandra och Patrik bestämde oss för att göra kvällen till en myskväll, en aningen suspekt sådan...
***
Ett videoklipp av min otroligt söta pojkvän Patrik
(han vet inte om att jag filmar)
***


Igår (söndag) vaknade jag upp efter ca 2 timmars sömn. Bakis och allmänt sliten började det klarna för mig att det var dags att gå till jobbet. Dagen innan hade jag gjort en liten "väldigt stor" tabbe på jobbet och hade faktiskt lite ångest för hur dagen skulle gå.

Väl på jobbet gick det bra, jag och Genti (min otroligt söta arbetskompis) fixade det vi kunde och paniken innombords lättade något. På lunchrasten var jag inte vidare hungrig, så istället för att äta en ordentlig lunch bestämde jag mig för att njuta av sommaren, jag shoppade! =)
Kan man inte ligga på stranden och njuta av solen, då får man njuta av sommarens andra härligheter, alltså, sommarkläder!

***

Denna underbart blommiga klänning kommer från Gina Tricot, 249 kr.
***
Förutom den söta klänningen köpte jag ett par superkorta svart shorts och ett vitt tubtops-linne. En mycket lyckad shopping, jag måste säga att jag förundras över hur mycket man kan hinna med på bara en halvtimma. Visst är det underbart med shopping och sommar!
Puss på er!

Pink is the main keyword this summer! hihi..

Pink is the main keyword this summer! hihi..