lördag 10 maj 2008

Ok, 2 bloggar på en dag - jag har inte alls tråkigt!

Åhhh, nu är klockan 13.42, ja slutar ju som sagt inte förrän klockan 17 så det återstår alltså lite över 3 lååååånga timmar! 3 långa timmar innan jag får se min sötnos, 3 långa timmar innan ja får möta solens sköna strålar mot mitt ansikte, 3 lång timmar innan jag får stänga affären och bara ta ledigt från allt!

Imorgon, söndag, är allvarligt den första lediga dagen jag har, om man ser det som så att ja varken har skola eller jobb den dagen, UNDERBART! Och vad ska jag göra???! Jag ska spendera den med min sötnos... *ler*

Ja hoppas verkligen att myskvällen ikväll blir lyckad, men hur skulle den kunna misslyckas med så många goda faktorer.. Mina älsklings-soul sisters som jag inte träffat på lääänge, och saknar outhärdligt mycket! Patrik, som får mig att le bara utav tanken av honom =) SÖT, god mat, gott att dricka och det helt fantastiska vädret!

Så ja sitter här på jobbet och tråkar, det är lite folk och väldigt lugnt, men jag känner mig så lycklig att jag inte kan hjälpa att le.

*längtar*

Klockan har nu slått 11.30, 5,5 timmar kvar tills jag slutar jobba. Missförstå mig rätt, jag älskar mitt jobb, men just idag längtar ja bara tills jag får sluta.

För er som inte vet kan jag ju berätta att ja arbetar som säljare för en affärskedja som heter Telekiosken, som säljer abonnemang, mobiler och mobilt bredband med mera... Anledningen till att jag, just idag, längtar härifrån är för att min SUPERSÖTA pojkvän, Patrik, kommer och hämtar mig från jobbet idag. Först ska vi åka hem till mig, så ja kan freshen up, och ta med alla grejer för ikväll, sen ska vi fortsätta hem till pappa. Ett par av mina allra sötaste vänner bor nämnligen där, my so called soulsisters.

Jag fyllde nämnligen 18 för inte så länge sedan, så vi ska ha en myspys grillkväll vid stranden fira och mysa... Det har blivit till en tradition att vi tre alltid firar varann på ett speciellt sätt, förutom allt annat firande. Jag känner på mig att denna kvällen kommer att bli mysigare än mysigast, eftersom Patrik oxå ska med!

Ja måste bara berätta.. Jag är så kär!!! Jag träffade Patrik första gången för ett par veckor sedan, eller aaa, det var första gången vi pratade.. hihi.. Och vad kan man säga, jag var absolut inte ute efter en pojkvän, men jag föll pladask! Och sedan dess har han varit den ledande orsaken till att jag vaknar varje morgon som en solstråle, trots mitt dåliga morgonhumör, lycklig och med en längtan... En längtan att få påbörja dagen, en längtan att få träffa honom, en längtan att få kyssa honom, en längtan!

Puss puss!

Pink is the main keyword this summer! hihi..

Pink is the main keyword this summer! hihi..