lördag 7 juni 2008

Patrik & Jag = 1 månad idag! <3

Är det illa när man börjar göra en lista på anledningar för varför denhär dagen suger? Ja, tänkte nästan det. Hihi... Ne, det är väl inte så farligt, det är mer att jag sålde en mobil, och så var jag så glad över det, men sen kom kunden tillbaka och vill returnera den. Så, jag fick ju inte sålt den, vilket bidrar till mitt påklistrade inte alls fake smile som jag sitter med nu på jobbet.
Nope, kan inte vara ledsen idag... om ca 1,5 timma så slutar jag jobbet och ska då tillbringa restrerande tiden av dagen med min älskling! =) Vi firar faktiskt 1 månad idag, GRATTIS till oss, tihi... vilket får ett stort leende att sprida sig på mina läppar. Ett äkta sådant.
Han påpekade att det faktiskt gått en månad och att jag ännu inte tröttnat på honom, och det är ju sant, lilla föränderliga jag är utomordentligt nöjd! Jag tror aldrig att jag träffat en människa som jag har så lätt för att vara mig själv med och som får mig att känna mig så älskad. Jag hoppas att han känner hur mycket jag älskar honom, för på grund av honom vaknar jag inte längre med ett bittert humör, jag vaknar som solen själv, strålande och skinande glad!

Tänk att det redan gått 1 månad, shit, asså det känns inte som om det gått så länge. Min kommentar angående detta till Patrik förut löd "Ska vi satsa på en till?" hihi.. Jag fick ett tveklöst "JA" tillbaka. Fast han är på ett såpass kort avstånd som ca 10 meter kan vi inte snacka, han är i sin affär och jag i min. Hihi, det är lite "kliceé" aktigt, men sött. Saknar honom så! Men snart slutar vi jobba, ser fram emot det =)

B.t.w. så gick han och köpte kaffe till mig på sin lunchrast, sött! Tack älskling! - annars hade jag så somnat.. hihi

Puss på er!

Pink is the main keyword this summer! hihi..

Pink is the main keyword this summer! hihi..