fredag 30 maj 2008

Hmm, beslutsångest..?!

aaaaa, Gud va jag älskar mig själv..! Sa imorse till Peter att det hade varit grymt kul att dra ut ikväll, men det verkade inte bli något med det så jag tänkte, aja, gott med en kväll hemma för en gångs skull. Ska ju jobba imorgon, och sen spendera resten av dagen med Sandra.

Men sen ringde Peter och sa att han skulle ut i alla fall! Grejen är att nu känner jag väl egentligen för det, men när han ringde, som var för 2 timmar sedan då var ja så jävla slut så ja höll på att somna, så då sa ja ju nej. Vet att jag skulle kunna ta en senare buss in till stan, men det blir lite kärvt med tid.. Visst skulle det vara väldigt kul..! Men jag känner bara att det är lite väl mycket imorgon och vet inte om jag har lust att vara helt slut då, när jag för första gången på ett tag har tid att sova.

Så min slutsats, efter all min beslutsångest blir att jag stannar hemma, vilket som känns förjävligt egentligen, men förhoppningsvis tackar jag mig själv imorgon då jag är pigg och utsövd. Däremot, nästa gång vi är på utgång, då blir det inget tvek. Då SKA jag med! Och snart är skolan slut, det ska firas, och det är sommar, helt underbart!!!

Puss!

Pink is the main keyword this summer! hihi..

Pink is the main keyword this summer! hihi..